oa toa is back

hvllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjfffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hittar ni det hemliga medelandet??;)

ooo im finely back...finely? ajaj men efter en vecka utan dator så är jag tillbaks med mer bloggpower than ever..det betyder att det blir ett inlägg då och då. eller inte. hälsingland var ialla fall snö, snö och mera snö.fast nu orkar jag inte skriva mer(att veta att nu är det bara är ca 36 timmar kvar till tortyren även kallad skolan tär på krafterna.


snö och slask
det enda som hörs är plask

men det finns en typ
som ger mitt hjärta tjuvnyp

au revoir//O.A

sommar..



låt bilden tala för sig själv..


hmm.. döljer oa något för oss??


fokus på hanna, tack


moahaha, här kommer min utlovade hämnd!




min insats för idag! //O.J

moahaha

åh, jag är så smart! just nu står mands och hannis och rullar chokladbollar. lite diskret smög jag undan och nu kan jag sitta här vi datorn medans de fixar gottigott till mig!, HAHAHA! perfekt! men jag fick faktiskt inte va med och rulla, hanna tycker jag har för långa naglar..:( vi har sovit över här hos mands inatt på hennes vind, SÅÅ trevligt, hihi!:) igår såg vi en jättesjuk film, "stepbrothers". den var rätt kul men absolut en killfilm! oo, idag kommer oi hem!! jippi!

vi seeeeeeeeeeeeees

//O.J

underbar

min vackra molly



halvtomt eller halvfullt?

jag går hela tiden runt och tänker, aah gud vad skönt det är med lov! en hel vecka! men sen nu kom jag på att imorn är det ju faktiskt onsdag. så alltså har snart halva veckan gått! fast så borde man ju inte tänka, utan bara njuta istället, för att det faktiskt är lov! men jag är alltid så! att när något är bra går jag bara runt och oroar mig för att det snart tar slut. fast jag tror de flesta gör det.. gud vad konstigt igentligen.. nej, nu bestämmer jag mig för att jag verkligen ska njuta under den tiden lovet är! för det är väl det man ska göra? leva i nuet?;)

idag vaknade jag faktiskt av att ha ställt klockan på halv 11. och då var jag verkligen i djup, djup sömn. undrar när jag skulle vaknat annars, haha! vid 12- 1 nån gång, åkte i alla fall jag, amanda, hanna och hennes mamma ner till ålstensängen! vi skulle åka längdskidor!:D åh, nu får jag ta tillbaka att jag retade mands för det igår.. saten. jag fick låna mandas storasysters skidor, väldigt snällt! men grejen var ju att jag aldrig åkt längdfärdsskidor förut.. och att hanna fick mig att tro att täckbyxor inte behövdes.. inte för henne ja! men efter bara några meter inträffade mitt första fall. de där smala sakerna är ju hala!! det var lite läskigt att åka på isen, den kändes så tunn. fast anita, hannas mamma, sa att det var okej. efter ett tag satte vi oss på en bänk vid vattnet, eller isen snarare, och fikade. sen traskade vi ut på isen igen, och jag mandis och hanna skrev lite namn och sånt i snön hihi!
när vi kom hem gjorde vi kola hos amanda, och sen gick vi ut igen. rikard, hennes storebror, blev överlycklig när vi frågade om han ville ha snöbolls krig med oss. jag fick faktiskt in några riktigt fina träffar! i alla fall en, hehe:P sen fortsatte vi bygga på pulka backen, som nu mer är en snowracer backe! fast sen kom vi på den briljanta iden att vi kunde åka på en sån här glidplatta, och det var roligast! backen är riktigt fin nu, med ett hopp i slutet.








väldigt stolt:) fast jag får erkänna att manda var ganska mycket bättre än mig. eller väldigt mycket bättre..


och hannis vallar skidorna!









//O.J


jag saknar dig oa. du får komma hem nu

snö-äventyr!

HANN INTE LÄGGA UPP INLÄGGET IGÅR, MEN HÄR KOMMER DET! (asså jag skrev det igår:))

tjena!! nu har jag massa trevligt att berätta! från igår och idag, så jag varnar för ett låångt inlägg! ni kan ju alltid gå direkt ner till bilderna, fast då tycker jag ni är tråkiga!!

IGÅR: ( uppsi, hoppas jag kommer ihåg allt :S)
vid två nån gång stack jag över till mands! vi åt lunch och kollade på bilder från datorn på deras tv, de hade kopplat över datorn till tv-skärmen på nåt konstigt sätt..) haha, väldigt kul! sen släntrade hanna in mitt under bild showen och kollade hon me! jag vill knappt säga vad vi gjorde sen... eftersom... vi gjorde ingenting på heela dan!!! snacka om att slösa bort en lovdag! vi gick runt och typ gnällde på varandra hihi:P när jag och hannis klev ut för att gå hem möttes vi av en snövärld!! på bara några timmar hade bromma fyllts av snö, säkert 15 cm:D för jag måste ändå säga att hellre mycket snö och kallt, än snöfritt, molnigt, kallt och tråkigt. är det vinter kan det väl lika gärna vara snö! efter middagen packade jag en liten väska och gav mig ut igen! till hanna denna gång!:) när jag kom fram tog vi tog på oss täckbyxor, jacka, vantar och halsduk. jag och hannis hämtade varsin pulka och mandi fick en sån här platta ni vet som man kan ligga på..? i alla fall, sen gick vi iväg hela vägen till ålstensbacken!:D vi var där jättelänge, typ två timmar och kom inte hem fören halv 12, men det var askul! vi fixade i ordning jätte mysigt inne i hannas rum och låg och pratade en stund. tyvär hade jag lite svårt att sova pga av att en "viss hanna" typ slog ner mig i sömnen. jag råder er, sov inte bredvid hanna, haha!
 
IDAG:
vi vaknade först vid nio, men somnade sen om till halv 11! vi hade lite svårt att bestämma oss för vad vi skulle göra idag, men sen tog vi på oss alla ute kläder igen och gick till mandas trädgård hihi! där finns ett berg som är jättekul att klättra i och åka ner för när det är snö! det låter kanske jätte barnsligt, men det är faktiskt asroligt! sen byggde vi även en egen liten fin pulkabacke från verandan och ner på marken. muy bien! som avslut på det hela fick jag äntligen som jag ville; varm choklad!!:D


bilder:


SNÖ!


i pulkabacken:)


amanda fick för sig att åka längdskidor till hanna och tillbaka..? hihi


och det gick ju kanske sådär..


och jag och hannis kunde bara inte låta bli att putta ner henne i snön!;D


sen var det dags; BERGSKLÄTTRING!


och vissa var ju kanske lite avundsjuka på de som redan var uppe...


speciellt när de själva inte kom upp


och här har vi ju den verkliga mästaren!












(mörkt ute = extreemt dåliga bilder! men bättre än inget, eller hur?)


vår pulka backe!:)


nu ska vi ut på nya snö-äventyr! PUSS //O.J


Ensam(m? vet inte hur det stavas) i ödemarken

okej jag vet att jag överdriver(jag har ju min kära kompis mammas jobbdator som har hjälpt mig igenom många ensamma(oo där fick jag svaret tror jag)tider)men det är ganska tyst här vilket osökt får mina tankar att vandra iväg till sebastian krantz låt dina ögons forna glans tror jag den hete. Jag minns ialla fall något om fönstert står öppet och månen lyser och det är precis vad den gör här... det är helt stjärnklart och assfint...men för att återgå till mitt riktiga ämne sebastian krantz(haha) så tyckte jag att han var riktigt snygg och ett stort plus var att han kunde sjunga!(hoppas han inte googlar sig själv haha han borde få minst tretusen träffar genom detta inlägg)fast nu ska jag inte sitta här och skriva om vilka jag tycker är snygga utan säga 

sommar och sol
tänk att kuna gå runt i kjol
varför vill du inte komma
till oss i bromma?

//O.A

                          

sportigt lov?

inte så värst sportigt för min del.. jag ska va hemma, men det ska även några av mina älsklings vänner också vara, så jag får det nog rätt bra ändå!:) herregud, ni vill inte veta hur länge jag suttit vid datorn just nu!! helt sjukt! fast jag har hållt på väldigt mycket med bloggen och läst på www.designadinblogg.se rätt mycket och så. japp! jag ska försöka ta mig upp ur soffan snart, så jag kan njuta av den första lov dagen lite i alla fall!
jag tycker det är väldigt synd att oa är borta:( förut frågade jag henne om hon skulle vara hemma på lovet och hon ba: - jaa.. det ska jag, nästan hela lovet. -när ska du va borta då? frågade jag. och gissa vad?? hon åkte igår och kommer hem på fredag! det kallar hon att vara hemma nästan hela lovet, det är TVÅ DAGAR du är hemma din skit! jaja, ni får i alla fall nöja er med mig här ett tag framöver haha :P
vill ni se lite gamla bilder?

varsågoda!




haha, mands lunchlåda!




min vackra kisse!


bilden på o.a som var jätteful  blev bortagen p.g.a att den var jätteful/o.a



ha en bra dag! //O.J

björn!

är den sämsta boken som finns. och jag har prov på den imorn!! fattar ni? på en bok liksom, hur pluggar man då?!
just nu håller jag på och läser om vissa delar. otroligt tråkigt. har igentligen inte så stor lust att skriva ett inlägg. men nu vet ni i alla fall att jag lever haha:) är lite irriterad också för jag köpte en asfin tröja från topshop idag (med mandi, hanna och oa) och jag tvekade lite om jag skulle ta en större storlek. det gjorde jag inte. men nu sa mamma att det är ett sånt material som ofta krymper, och den var ändå rätt dyr så jag måste åka in och byta till en större storlek imorn!:( jag som ville ha på mig den då!
haha, nu kom jag på en kul grej! till imorn har vi en SO-läxa att man ska bryta mot någon "norm". typ som att sätta sig bredvid någon på spårvagnen fast alla andra platser är lediga, eller stå lite för nära en främling. jag var i alla fall tvungen att göra något sånt idag. så på vägen hem från stan var det dags. jag tänkte säga hej till vem som helst och se lite för trevlig ut. kanske lite tråkigt, men det var svårare än jag trodde! tillslut när vi stod i rulltrappan på väg ner mot tunnelbanan, så åker det ju en annan rulltrappa åt motsatt håll. perfetkt läge! så jag sa hej, ganska högt och glatt mot de på andra sidan. shit vad de såg förvånade ut!! och oartiga som vi är i svergie sa ju såklart ingen av de hej tillbaka. men jag var ändå ganske stolt över mig själv haha!:)

chao!



hata björn

error

okej, det är nåt allvarligt fel med vår blogg! menyn med inlägg ligger längst ner på sidan, och de typ 5 första inläggen har plötsligt fått stor text, och det går inte att ändra!!

on the ice

hola! uuh, den där hemfärden var inte speciellt trevlig! shit, vad tänkte de? att alla skolans elever skulle få plats på en och samma tvärbana? de hade i alla fall fel.. men skridskoåkningen gick bra. jag racade om oa flera gången, haha!;P fast vi fuskade faktiskt lite och åkte bara 4 varv istället för 5.. men det var ju inte så farligt, väl? jaa.. då sitter vi här.. mm.. ikväll har jag basket i vällingby, för det är typ nån ombyggnad i vår andra hall. så nu vet ni det!

have a niice day!

//O.J & O.A (okej, mest O.J)








Men usch

Jag har såå tråkigt... vår mattelärare har blivit galen och get oss sjukt mycke läxor som jag inte förstår.. men kan någon förstå det här? det är typ bara  X/2 * Y+9=? (okej jag överdriver lite men det är svårt med algebra ekvationer)

Men imorgon har vi typ halvidrottsdag och det är kul med skridskor och jag gillar att se vanlig ut på skridskor(jeans alltså) och jag har inset att alla mina saker ligger i tvätten så jag var tvungen att lassa in en tvätt med mörka saker(mina älskade jeans ska bli rena) och handtvätta två linnen helt själv(guldstjärna till mig) och sen måste jag bli klar med matten som jag inte ens fattar så min kväll är full...

Sorry att jag inte har skrivit på länge men det är skönt med en break ibland...

matte är trist
precis som forntidsrist

tjoa och hoa
det här inlägget var från oa

MY LOVERS

hahah, OBS: rubrik kan missuppfattas!! jag menar ju förstås alla mina älskade vänner:) jag har kommit på att jag har verkligen bra kompisar ( ingen fara, detta ska inte bli nåt känslosamt och djupt ilägg) jag ville bara säga det!;) YOU ROCK!;D
idag i skolan har vi haft... jaa, väldigt tråkiga lektioner. räcker den beskrivningen? efter skolan blev det lite intressantare(<--asså hur stavar man detta ord, hanna hjälp!!) jag emma och julia begav oss av mot de. emma var ju så skojjig och pratade "yo mannen-språk", om ni förstår vad jag menar, hela vägen hem. och inte nog med det, hon var ju också tvungen att knuffa ner mig i en taggbuske så det stack mina lår i typ 10 minuter efter. underbart! hemma hos julia gjorde vi nuuudlar, i love!! så mumsigt! sen ringde vi... oj, äh, nej sen gjorde vi inte så mycket..... ja! efter jag följt med och hämtat julias lillasyster och hund gick vi tillbaka, och typ på en gång gick jag igen haha!:) som avslut på dan hade jag basketträning!

jag har inga bilder från idag, men lite annat har jag allt, moahahaha!





HAHA!


conitshuwa!
eller hur det nu stavas.... hanna??:P






bye! //O.J


orkar inte!

jag har sovit så sjukt dåligt inatt. jag sov typ bara några timmar. men jag vet inte vad som var problemet. det gick bara inte! jag tänkte hela tiden att jag kan ju stanna hemma idag om jag är skittrött, vilket jag är (!!) men jag vill ändå försöka gå till skolan. jag kan ju alltid gå hem om det blir jobbigt.
önska mig lycka till, haha!

with the girls

tjenare! vill ni höra lite om min dag? självklart vill ni det!.. hoppas jag

i alla fall! jag vaknade 20 i 12 (ja vet, seent!) av att emilia klampade in i mitt rum och tänkte snå hårsnoddar. det kallar ja respektlöst!! men jag tog mig upp och efter några timmar bar det av till stan med hannis, oa och mands! vi hade tänkt se "i taket lyser stjärnorna", som jag redan sett heh, men den var typ utsåld på alla biografer i närheten. sorgligt :'(. efter lite småbråk och splittringar av gruppen hit och dit, gick vi ännu sorgligare nog till mcdonalds haha! vi tog varsin hamburgare och mcflurry, mums! sen gick vi bara omkring lite, men jag lyckades få lite inköp:) lite över 6, och lite försenad, klev jag in hos matilda på lite alla hjärtans dag mys! vi blev inte så många, jag, julia, emma, bea och matilda! men vi hade askul!;D det kan vara ett rätt bra antal, för då har man liksom tid för alla och ingen hamnar utanför. mycket trevligt! sen vid typ 11 kom pappi och hämtade mig. så slapp jag åka spårvagn helt själv och gå den mörka delen under alla träd:( pappa tyckte det vore säkert, men vet ni! en gång när jag gick där stanna en läskig gubbe och pratade med mig och han var jätte knäpp! samtidigt pratade jag i telefon och han ba: vilket fint samtal du har där! jag ba: ääh, mm.. sen fortsatte han och sa att min halsduk va fin och i fall min mormor stickat den och massa konstigt. jag började såklart hela tiden gå men han ställde hela tiden en ny fråga. men sen gick jag bara. så helt ofarligt är det faktiskt inte!!:( men nu är jag hemma i tryggheten!


alla bilder tagna med min otroligt sugiga mobilkamera


 
inköpen! en sjal från indiska och ett nagellack + ett mini läppglans från nån konstig affär som ligger vid souk


 
 mattans fina dekorering!



woho! emma rockar loss!
hoppas hon inte dödar mig nu..


pussilipuss! // O.J



..?

oj, jag ursäktar oas lilla utbrott där nere, "host host"

ppåppåppppåöpåöopio vbv g vbo9iollqdesxdssxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdss
DETTA SKREV JAG MED FÖTTERNA

alla hjärtans dag

nyss har jag och oi vart och köpt lite alla hjärtans dag-kort till imorn (fast igentligen är det ju på lördag, men..) jag köpte inget, det var oa och hennes alla ideer haha! skolan idag har gått bra med små ljuspunkter då och då;), hela dan gick ganska fort tycker jag.. jag är så dyster över en grej just nu, tänker inte säga vad, men ååh:( i alla fall, så har jag ett litet problem. (asså det är inte det här som gör mig dyster!) imorn är det temadag i skolan "mystema" haha! men har ingen aning vad jag ska ha?? alla tänker väl att man bara kan ta ett par mjukisbyxor och nåt men jag har inga snygga! jaa... förresten så köpte vi också små stenar som ändrar färg efter humör och jag kan säga att jag och oa är vääldigt romantiska idag, haha!:D vad kan det bero på..? gud vad jag är knäpp

oa hälsar att


Oo my gadd

idag har varit en konstig, klumpig dag... det började i morse när jag för en gångs skull kom till skolan(whoho för mig)och kommer på att jag inte har en jä*la (ja, jag svär även på min blogg,dum ovana) jag har ingen aning om vad jag har för ämne bara att jag ska ha jenny i matte eller no så jag tar båda böckerna(såklart var det matte men).Sen hade jag franska och jag får en uppenbarelse. den lyder: Oo my gadd how boooring this is. att inse att neej jag har en halvtimma med barnsliga franska röster(inte mina medstuderande utan cd rösterna)är hemskt.jag fattar inte varför denna dag kändes hemskare än alla andra onsdagar men det var såå tråkigt. och efter så hade jag träslöjd med Urban in the HELLHoLE!!!! Från det att urban inte brydde sig om mig har han gått över till att hata mig... bara för att jag råkade dra världens torraste skämt om att den (konstiga) passaren borde ligga kvar eftersom den fans där innan så gjorde han livet surt för mig genom att tvinga mig att stanna kvar efter typ(jag har föressten finnaste bilden från hellhole fast jag fick inte med urban).. sen var det lunch(flygande jacob MED bananer.... Urk)och efter dena avskyvärda äcklighet(ja jag gillar att tracka skolmaten)hade jag no... vi drog över med typ en halvtimma och skippade matten eftersom jenny sa att nu var vi i rätt tänkar läge... min hjärna var lååångt borta(iallafall inte i den salen) och sen var det bip test(frivilligt men) och jag började att bli lite snurrig( och nu tror ni att jag bara fejkade och det tror nog ingerman också men jag lovar allting rörde sig långsamt åt vänster) så jag skippade och gick ner i gymmet(fast jag fattar inte varför jag gick dit jag gjorde ändå ingen nytta) och sen drog jag o olli(och jossan) till jossan och kollade på film som lagga sönder så jag lämnade tillbaka den så nu sitter jag här och bloggar fast jag borde sova(okej kanske lite tidigt)

Tjo & tjopp
Blåbärsknopp
(ser ni min lilla trend här?) /O.A

Olli jag gör alltid som jag har lovat =)

Crazy mee

Jag har nu drabbats av dikt nojja efter vår  svenska lektion(ja jag vet det är skumt) så nu sitter  jag här med mitt varma citron & honungsvatten(det låter hemskt med det håller halsen frisk nu när mami är sjuk)och har kommit på några riktigt bra(min åsikt
Rosor är röda
Violer är blå
Jag är singel
Vad fan väntar du på?
(okej det var min kompis som kom på det men den är gullig)

Om blickar kunde döda skulle du vara begraven
om blickar kunde såra skulle du vara mycket skadad
om blickar sa "jag älskar dig" skulle du vara trött på de orden
om blickar kunde få dig att tycka om mig så skulle du älska mig
och jag vet en sak som dina blickar säger mig.
de säger "vem är du?"

Min egna lilla fina dikt


Yummie!

halloo! nu är jag nyäten (vad det nu är för ord..?) och klar. jag har haft träning i bromma gymnasium och innan det var jag med ois kois! vi bakade en kladdkaka som var supergod, speciellt för oa eftersom hon åt upp typ 3 fjärdedelar av den.. haha! men sen när jag kom till träningen berättade ullis med så perfekt timing och allt , att hon varit maksjuk för några dagar sen. tydligen på grund av att hon och emma ätit en hel kladdkaka dagen innan. jippi! ropade min fullproppade mage.. haha, fast jag tror iförsig att det måste berott på nåt annat också.. nu lämnar vi ämnet magsjuka tycker jag!
fast vad har jag igentligen mer att säga? neej, inte mycket. imorn börjar jag åttaaaa, jobbigt. fast det finns en liten ljuspunkt som får mig att längta en aning till imorn...:P

good night sleep tight (kanske inte än, men om ett tag!)



ååh, så underbart



älsklingen molly slumrar så sött:)

Han

Han sitter några bord ifrån mig i matsalen.jag skulle kunna gå fram och säga det tre orden till honom. Se
förvåningen i hans ögon. Men jag sitter kvar och låter ögonen vandra  över hans käkmuskler som späns när han
tuggar, ner till den mjuka och inbjudande nacken. Jag vet inte hur många gånger jag har fantiserat om att röra vid hans mjuka nacke som är lite fjuning av nackhåret som alla har. Men jag vet att hans nackhår aldrig kommer vara som någon annans. Jag vet att hans ögon aldrig kommer att se på mig med den ömhet som jag önskar fanns där. Men ändå måste jag kolla. På hans perfekta näsa och hans vackra bruna ögon som ser på mig. Ser på mig!! Jag slutar andas när jag inser. Det känns som om ögonkontakten varar i en evighet innan den bryts. Men nu vet jag. Nu vet jag att jag kan leva utan luft om jag får honom.


Piff & Puff

ok lite konstig rubrik(ungefär som o.js svullna fötter)men som sakt var jag hade ju dressyrtävling igår och hästen jag red hete Piff(som har en tvilling som heter puff).... det gick skit på framridningen och hon bockade och var så jä*la grinig och sur så Jakob(en kille som höll i framridningen) sa åt mig att ta av sporrarna(och nej de skadar inte hästen för er som undrar) och då sluta hon bocka men vägrade ändå att fatta galopp och hålla sig på spåret så jag bara tänkte oo shit detta kommer ju gå jättebra eftersom vi hade två galopp partier och att hålla sig på spåret är typ det viktigaste som man ska göra. men när vi kom in på banan så förändrades hon... hon galopperade jättebra och lyde min minsta vink så jag klarade det och fick en rosett...så nu idag så svävar jag på rosa små moln(skämta bara)men när jag var och red så fick hon en stooor morotsbit.

tjo & tjena
mittbena/O.A  
inte min men ändå snygg...min var vit och det stod brk(brommaridklubb) på den
Min var ju mycket snyggare(den var vit och det stod BRK(bromma ridklubb))

Sporrar(mina är silvriga) med knoppmåttet som är standard på Äppelviken

shell = skal?

I know, jag har fått det förklarat för mig nu... när jag och oa satt och gjorde den där fina bilden högst upp på sidan ropade jag till min storebror hur ska stavades. han ba S H E L L!  men nu förstår vi att han måste trott att jag sa skal.. haha, men tyvär orkar jag inte, inte oa heller tror jag, ändra på det eftersom den är gjord på paint och man måste typ göra om hela bilden då, så ni förstår nog.
men i alla fall! idag har varit en helt okej dag. jag började 20 över 8 och då hade jag träslöjd.. gud vad jag suger på det och urban hatar typ mig! men därimot typ ÄLSKAR han emma och vi gör faktiskt ändå ganska likt.. tycker du inte det emma?:P sen hade vi sexualkunskap med sten, som han njuter i fulla drag av. han erkände till och med förra gången, att de här lektionerna är de ända tillfällena att få säga sånna här trevliga ord ni vet, så då får man ju passa på. så dagens lektion började med: - ja, då delar jag ut lite kuk-litteratur här då! hahaha! resten av dagen flöt på och efter skolan gick jag hem till tova(www.toktova.blogg.se). och tittade på medans hon och lydia tränade till deras show de ska ha med klassen i helgen. och som ni kanske redan vet, är tova en GUD på att sjunga!! tyvär får bara varje elev ha med sig tre personer till showen, så jag kan inte komma och kolla..:(


//O.J



mitt och emmas påbörjade bygga från imorse:)


svullna fötter

lite konstig rubrik hehe, men jag har precis spelat match och nu så tittade jag ner på mina stackars fötter.. inte roligt:( haha, förlåt i alla fall för mina små utbrott där nere.. ähm.. ja. matchen gick bra, vi vann (självklart!) men jag känner mig inte så värst nöjd med min insats.. dessutom fick jag gå upp 20 över 7 imorse, aaah, gud vad tidigt!! jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. duscha först i alla fall, haha, men sen då? har typ två böcker från i sommras att lämna tillbaka:P hoppas jag kommer på nåt trevligt!

//O.J



mitt kära basketlag! :)

...

tjenis! ett litet inlägg från mig(oa). i morse så hade ju fredrika sovit över så vi gick upp och kollade på film(säger inte vilken)men sen så var hon tvungen och åka så jag "lämnade" av henne på stora mossen och sen så stack jag hem och slappa(slöa lilla jag haha) och sen kom jag på att fa* måste träna till dressyren som jag ska rida imorgon(panik) så jag ringde runt och lyckades få fram pogramet(säger bara tack lina) så nu sitter jag har och pluggar som en blådåre

Puss & kram
skumbanan/oa

seegis

den jävla oa har inte skrivit nåt än! nu blir jag fan arg på riktigt, hon lovade till och med!! och oa, du vet vad du är skyldig mig nu?! kvällen är i försig inte slut än men tror knappast att det spelar nån roll. jag är besviken på dig din lilla korv!

i taket lyser stjärnorna

hej! idag har jag varit i stan med mamma och emilia och sett den här filmen. den var sjukt bra, men så jävla sorglig!! mamma va så pinsam, hon satt och snyftade helt öppet under typ hela filmen haha! men jag måste erkänna att det rann nåra tårar på min kind med.. det gick helt enkelt inte att låta bli! men jag var i alla fall inte ensam, nästan alla i salongen snurvlade hihi:) efteråt så åkte vi hem hit och om ett tag ska vi ha gäster som ska se på melodifestivalen med oss, en liten tradition:P igentligen är melodifestivalen inte speciellt kul, men det känns ändå som ett måste att se på den på nåt sätt. men ååh, mamma klagar på att jag måste städa bamses bur innan gästerna kommer, men gud vad jag inte orkar!! fast det måste ju bli gjort så..

ha en trevlig kväll! //O.J

jag varnar dig oa!?!:(

ändrade planer

jag, lite ändrade i alla fall. idag har jag haft en lika tråkig dag i skolan som vanligt förutom att vi hade typ 2 timmars håltimme i mitten.. men ändå;) efter gympan åkte jag hem och väntade på att hanna, mandis och oa skulle sluta. sen åkte vi in och mötte freddie i stan, väldigt trevligt:) vi kunde inte hålla oss, så efter bara typ 3 affärer gick vi och fikade på expresso house:P vi hade tänkt äta på nån restaurang i stan och sen åka hem till oa eller mands och sova där allihopa. men när vi satt på restaurangen fick freddie nån ide om att hon skulle säga hej till en kompis på nån fest nånstans, haha! men det var inge kul där, vi gick aldrig ens in. men sen helt plötsigt kom en man fram till oss och sa: -hej, jag är polis. och tog fram en polisbricka ur jackan. alla blev helt tysta och bara stirrade på honom. sen sa han nåt om att han hade hört att det var nån fest här och att hon (pekade på freddie) skulle komma hit med sprit. vi ba va?! vi hade ju aldrig ens gått in eller nåt. det var ju bara en liten töntig fest i en liten skollokal typ. jaja, sen åkte vi därifrån. när vi var i alvik bestämde jag mig för att gå hem i stället. jag kände bara inte för att sova över.. hanna och manda ville inte heller, haha, stackars oa och freddie, ensamma kvar:P men vi hade kul i alla fall! ja vet att det kan vara rätt tråkigt med sånna här långa inlägg som man aldrig orkar läsa klart, men nu blev det så:)
här kommer i alla fall en bild på freddie och hannis!

ledsen, var tvungen att ta bort:(


//O.J

ps. oa har inte skrivit nåt än:( hoppas det inte blir till en vana..


Girls

jaa, det är vad oa håller på och undersöker nu. här sitter jag och sliter med bloggen och hon leker med gamla barnspel.. tråkigt oa!! vi har i alla fall skapat denna vackra blogg och kollat på winks, eller snarare oa tittade på det medan jag gjorde läxorna. visst verkar hon mogen? verkar jag som en tönt? haha, nej vi är snälla vi, haha! skumt inlägg...

//O.J


muppen oa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0