inlägg på hannas order!

snart skuter jag iväg till match! semifinaal!:D kanske ointressant.. men efteråt har jag och hanna finfina planer! vi ska bomba mands hus fast hon inte är klar än, hon segar sig alltid så värst. det vi egentligen vill åt är hennes lilla tak man kan klättra ut på, perfekt solningsställe! sen har man ju fin utsikt till grannar och annat... haha! så det är min plan för dagen! men vet ni, mamsen är sjuk! och även min lilla bams med tror jag (mitt marsvin). han har ätit asdåligt den här veckan när jag inte varit här, och nu är han mycket smalare!!:S men jag har matat honom lite nu, och det gick lite bättre:) hoppas mina sjuklingar blir bättre!


smoothie!



massvis med smoothie! massor! det är så gott! på lunchrasten gick jag och jullebullen hem till henne och gjorde i ordning en väldigt mumsig en, vill ni höra receptet? en dl hallon, en dl björnbär, en banan, en dl yougurt och en dl apelsinjuice! superduper gott! (OBS: bilden är tagen innan den shakades:))
jag sitter här och läser bloggar, fast jag vill gå ut i solen, lägga mig på stutsmattan och bara njuta av värmen... nu ringde det på dörren! vänta!

några timmar senare

vet ni vilka som kom? mands, hanna och paula! de hade vart på springtur nere i solvik. när de kom hit hopade vim lite studsmatta, eller vi satt mest på den.. sen gick vi in och åt... och eftersom jag är ett proffs, och har lärt mig början av "river flows in you" på piano (okej, det kanske inte är så proffsigt då´) så lärde jag mands och paula lite också! då sprang hannis ut med min mobil! då låste jag dörren, så hon inte skulle komma in igen! men när hon väl kom in så hade hon letat fram en bild på mig med värsta dubbelhakan, vilket hon tyckte var väldigt kul att påpeka.. hmm. men jag antar att det var rätt åt mig;)

ikväll blir det nog en promenad ner till vattnet med filtar och mys, med dessa trevliga tjejer! ha en bra fredag:)

O.J



(okej, ja vet, man ser inte ett piss..)



I'm a shoppaholic

seriöst, jag är på väg att bil en shoppaholic!! denna vecka har jag shoppat:
*en klänning med rosor påj
*en capritröja
*en blåvit randig tröja
*skolavslutningskläning
*skor

allt till ett värde av ca 2100kr!!

och det blir värre!! vi ska till göteborg i helgen och vi ska stanna på ett asbra shoppingställe och shoppa loss!!
hemskt vad jag kommer bli beroende fast det är jag redan för jag vill ha:
*converse(craving)
*klänningar
*shorts(massor)
*tröjor(både tjocktröjor och vanliga)
*skor av alla sorter
 bilder från mina inköp:

min gorgeus klänning!!

min tröja som också är snygg!!

//o.a aka shoppaholic

stjärnklart

innan jag berättar om min skumma otursdag, måste jag bara berätta om en annan sak:) jo, igår vid 9 typ så gick jag, mands och schukki ner till ålstensängen och vattnet (igen) med filtar och te. det var hur mysigt som helst, helt stjärnklart och ljuset från andra sidan..:) även om vi hade ett litet annorlunda samtal, hehe, så var väldigt, väldigt teevligt!;) måste göras om!

okej. nu ska jag då berätta om dagens tre otursmoment.

1: jag har haft ett konstigt ryckande i nedre ögonlocket, eller vad man ska säga, sen igår kväll. det går inte att kontrollera, helt plötsligt känns det bara som ett dunkande och ögonlogget rycker typ in mot näsan gång på gång. jätteläskigt!! tänk om det inte går bort?? charlie är dum, han säger att jag har en järntumör:(

2: efter engeskan gör jag en liten fin snurr medans jag öppnar en av de här tunga korridors dörrarna ni vet, och självklart tappar jag den så att den smäller rätt in i mitt ögonbryn. yeey! kul med en bula liksom.

3: jag och mands skulle träffas halv 4 vid klövervägen för att åka in till min frisör där jag skulle klippa mig kl 4. mands segar självklart, och vi kommer inte int till stan föräns typ lite över fyra. och bara så där i säkerhetsskull, kollar jag i almanackan så att det verkligen va fyra, men vad ser jag då?? jo, att klipptiden var halv fyra! aaah, så det var bara att gå och boka om.  men jag och mands fikade lite i stället. ja. trevligt!


ojdå, lite långt inlägg... fast så ska man kanske inte skriva, då blir nog ännu mer uttråkade!:P

i´m soorry, no pictures:O

O.J


fin



min dag var skön:) jag spelade match vid halv ett och vi vaann! när jag kom hem slängde jag mig rätt i soffan.  men så ringde hannis! fast jag kom inte iväg hemifrån förän typ halv 4... vi gick i alla fall en promenad ner till vattnet vid ålsten och på vägen köpte vi chai-te från gatou. det var supermysigt! fast det var väldigt kallt, speciellt om händerna, brrrr!

nej, jag vill inte, vill inte ha skola imorn! men vad finns det att göra åt det? ingenting.


O.J

sunshine



min älskade storasyster har nu åkt iväg till asien. hon ska vara där i 6 veckor(!!) med sina kompisar. fattar ni hur brun hon kommer va när hon kommer hem??:O shit asså! men ååh, jag kommer sakna henne så mycket! tänkt om det händer nåt!? nej nej nej, så får man inte tänka! vill ni veta vad det posetiva är? hon har härmed tillåtit mig att ta precis vad jag vill ur hennes garderob under tiden hon är borta. aaaaaaaaaaaahh,  min största dröm hahha!!:D som ni kanske vet, har jag väldigt ofta på mig hennes kläder... men nu jävlar! hihi, okej om emilia nu läser det här nu så, heheh, kanske inte så mycket då:P
 

ojoj, glömde säga vilken olivia det här var ifrån (även om jag tror ni kan gissa) men det är i alla fall från o.j!:)

har ingen aning om vad detta inlägg ska kallas...Electric feel?

måste bara säga förlåt för mitt senaste inlägg... det visade sig att manda hade hittat den så puss på dig mandsi!!

jag har ialla fall hittat massor idag! 3 par skor(gladiator med klack=my love, kilklack=snygga, converse=måste ha!!)
ett nytt band som heter mgmt och är asbra!
de har två jättebra låtar (kids och electric feel)
american apperal(rättstavad?)
taylor swifts låt fearless(ghhhhaaaaa)

men nu har jag skrivkramp så

au revoir //o.a

I'm The Creepy One That Never Gets To Sleep!

jag är sååååå sur, arg, mordlysten på någon som har snott min väska! vem denna låga ryggradslösa, äckelperson än är så lovar jag att som minst bitchslappa denna person när (om) jag får tillbaka min väska. jag fattar inte hur man kan göra nått sånt! men eftersom det är Ollsson-powerdagen så måste jag skriva om vad jag har gjort!

7:00 vaknar... inser att om jag ska kunna komma till skolan i tid så måste jag äta på 20 minuter och sminka mig på 20 minuter!!
någon gång mellan 10:40(?)-11:00 först blir jag dödskrämd av att någon kommer ut från ett hörn i en blinkande 10korridor med något som ser ut som ett basebollträ!! skriker för glatta livet och alla skrattar!

urban bestämer sig för att vara hjälpsam mot mig och klipper till spikar(fast jag inte bad om det!) och mm(säger bara gaaaaa läskigt)

12:00 Volleybollturnering+väskrån!!  måste säga ajajajajaj volleyboll masakerar mina ben!! är supermör i benen när jag inser att min väska är borta!! får lust att slå något/ någon HÅRT!!

20:46 - 21:46 tvingas leta i skolan med mamma och pappa efter min väska...

thats it my darlings
and like lily allen sings
"fuck you" min väsktjuv
jag ska picka på dig som en uv

ollsson-dagen

för de som inte vet det, har jag och oa namnsdag idag, för det namn som vi inte ofta använder. Olivia. trevligt trevligt:) även om jag inte fått ett ända grattis från mina familjemedlemmar... man känner sig ju verkligen omtyckt:( men okej, jag vet inte när deras namnsdagar är heller så:P
måste i alla fall säga, oj oj oj, oa, är imponerad av din design!! jag som trodde så lite om digXD men den var fin!


aaaah, vad stor den blev!!

Idag



dagen började med ett misstag från min sida. dum som jag är, tänkte jag att det var måndag, alltså att vi började halv 9. jaa, ni kan ju gissa hur det slutade! jag kom en halvtimme försent, haha! fast jag missade som tur va inget och fick ingen utskällning:)
vi hade håltimme på no:n så vid 11 åkte jag och julia ner till alvik och åt på mcdonalds:P ojoj, jag åt där igår också:S sen stack hon vidare in till stan och jag hem till mig i väntan på att oa skulle sluta! då åkte jag till henne och mandsi kom också dit! sen var det basketträning!
 gud vad jag njuter av vädret, speciellt ljuset! det är nåt härligt med det, och man blir så lycklig på nått sätt! håller ni med?

O.J

missnöjd



nu har jag kollat runt lite på olika bloggar, och alla är så jävla snygga!! så kom jag tillbaka till min och oas och blev så missnöjd.. jag kan faktiskt säga så, eftersom det är jag som sköter designen, oa bryr sig inte ett piss, haha! så jag tänkte göra en liten efterlysning. kanske, kanske finns det nån som vill göra mig och ois en liten bloggdesign?:) i hope so! annars får jag väl försöka fixa en själv... hmm.

VÄRLDENS BÄSTA TOMAT!


sprejflaska

helvete. imorn börjar skolan. inga fler lov föräns sommarlovet! herregud! fast igentligen kanske det betyder att sommaren är nära? hmm...

förklaring till rubrik: okej, dett var en liten tabbe som oa gjorde en eftermiddag i backen, och jag bara måste berätta! det var så här! vi satt och åt lunch på ett ställe i backen, och hade just spanat in en kille som jobbade på restaurangen hehe! nu kanske ni tänker att han var gammal, men han var kanske 17, men han var ändå rätt snygg, och där satt vi och spanade när han rände runt och plockade disk! vi kallade honom för SEC för han var nämligen bara snygg från sidan! först sa vi eyecandy, men sen blev det SideEyeCandy:P hahah, vi är lite sjuka! men så kom han plötsligt ut från hans lilla städskrubb med en sprejflaska i handen och ja viskade till oa: - sec med sprejflaska. så bröjade trögisen oa fundera ut vad jag sagt, dålig hörsel som hon har. sec började ändra riktning mot vårt håll, och precis samtidigt som han passerar vårt bord går det upp för oa vad jag sagt.
-sprejflaska?? utropar hon frågande! ååh, fattar ni? då förstod han ju!! dumma, dumma oa!!

O.J


ÅRE


nu måste ni ju bara få höra om veckan i åre! och dont´t worry, jag ska inte göra en detaljbeskrivning på varje dag, hahha:D vi kom i alla fall ner till åre på lördags eftermiddagen. det var ett stort hus och ett lite mindre, i det mindre bodde alla ungdomar;) totalt var vi 30 personer i båda husen, ungefär lika många under 18 som över typ. ja vet, det låter asmycket, och det var det ju iförsig, men ändå inte... okej, hehe, det där går kanske inte ihop så bra:P men i alla fall! på dagarna åkte vi skidor inne i åre, och på kvällen chillade vi i huset! sen gjorde vi små utflykter vissa kvällar, och en dag badade vi på holiday club:) det var i alla fall en asbra vecka!! igentligen skulle jag följt med oa och hennes familj till hennes mormor igen, från lördagen till söndagen. men så fick jag ett litet förlsag hemifrån att jag kunde följa med till min egen mormors land i helgen i stället. så jag tänkte: oas mormor?... eller min mormor? jag bestämde mig för min egen! och hur kom jag hem? nu ska ni få höra om rikigt hjältemod! jag åkte tåg ensam i 7 timmar!! riktigt coolt enligt mig;) jag åkte på fredag vid 4 och kom hem ganska sent på kvällen. men pappis stod och väntade på perrongen!:D

BILDER!
































HAHA!











yeah!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

detta inlägg SKA skrivas av oa

(med komentarer av olli JJJ) så varsegod korvi, SKRIIV!

JAHAPP ollibolli bajskorv orkar inte skriva så bloggmästeraen tar över!!
vi är iallafall på väg till åre för en vecka av kul,kul,KUL  fast nu har vi stannat för en vilopaus(oj, bloggmästaren har problem med stavning?)  hos min mormor och morfar och ska snart åka igen.... igår satt vi tre timmar i bilen och det var väll kul förutom när olli snodde min ipod och när jag frågade snällt(snällt!? fnys!)  om jag fick låna henne så ler hon överlägset och min mamma säger:
-olivia, tagga ner!
vadå? bara för att tjockis-olli (ska komma från den så kallade korvi)  snor min ipod så får inte jag lyssna på musik? orättvist!

men idag ska vi sitta ca 7 timmar i en bil och mamma är redan sur för att jag skriver det här...KUL säger jag bara!


men nu kom precis min kusin och matts så nu måste jag sluta (och alla är fortfarande lika förvånade över att vi båda heter olivia..)


påsk....LOV!

heej, nu sitter jag här, fullpackad och klar och väntar.. en hel familj av olivia aronsson är lika med seeeghet!! men det är lungt:) de kommer nog snart och nu har jag ju tid för att blogga! efter mina avsked i skolan (hann inte med alla:( ) så gick jag ner med julia mot spårvagnen. men så precis innan tolvan kom så kom jag på att jag glömt min ipod i skopet, = katastrof! så jag fick helt enkelt vandra upp igen. och till min inte speciellt stora förvåning låg den självklart och vilade i min jackficka, och inte i skåpet . det är verkligen ett av mina klassiska misstag. så osmart.

här kommer i alla fall lite bilder från veckan:)


 match med skollaget mot ääh, vad hette de?? hökängen? vi vann i alla fall och är i FINAL!:D


basket på skolgården i härliga värmen, aaaah!


julia! stör mig inte i arbetet!


hanna - "stör mig inte i maten!" hihi:P


två småskitar i ett klassrum:)


åh din lilla egofotare

jag hoppas ni allesammans får ett härligt påsklov, för mig och oa ser ni inte, för nu drar ollssonpower till ÅRE!


usch är allt jag har att säga!

råkade läsa vad som hände på "Den rätte för Rosing" och såg att hon valde en 19-åring.. jag säger bara uack!
stackars 19-åring!

fast nu är klockan mycket så tingeling på er alla!

//O.a

RSS 2.0