gud vad tråkigt jag har!

nu sitter jag här och gör so-läxan och lyssnar på the beatles(fråga mig inte varför! jag har alltid tyck de var överskattade) och manar mig själv att göra ett inlägg.. nu när vi har fått hela 10 besökare!! good work tjejer(och killar om det finns några sådanna som kollar..inte för att jag tror det!) jag vet att jag gör ett inlägg var fjärde dag men jag ska försöka (som om man kan lära gammla hundar sitta!....vänta va fan är det för utryck?) så bonne nuit mina älskade vänner!

från er gamla lilla toa
ännu ett lyckat inlägg från oa
olli och jag ska till åre på påsklovet
vart ska ni? till hovet(hockeyarenan)?

au revoir

// Olivia A

en sån sliten människa

oh dear god, lite sömn, en timme förlorad och en dundermatch på morgonen... inget gott resultat. vill ni höra om gårdagens kväll som var anledningen till lite sömn? okii! planen var först att jag skulle gå ut och äta med pappa, emilia och viggo i stan och sen gå på bio. men eftter middagen (som var vääldigt god) dissade jag dom och stack hem till hanna schück och mands istället! och det visade säg vara ett mycket bra val! vi såg klart på robinson ochv vid halv 9 försvann mands i väg och det blev bara mörkare och mörkare. det verligen dundrade i taget så hon flög omkring och släckte överallt. men det var bra gjort av dig mandsi! när robinson var slut gick vi upp för att göra te. hanna sa att man blir så härligt pratig av det, och du hade rätt hanna! efter det kunde vi inte sluta prata! men vid kvart i tolv var vi ändå tvungna att röra på oss. amanda och hanna följde mig hem och just när vi trodde att pratandet var slut sjönk vi ner på golvet i min hall och pratade i typ 40 minuter till:P jag kom inte i säng förän vid 1, och till min stora fasa kom jag på att den då faktiskt igentligen var 2!! (sommartid) sen var det ju uppstigning vid halv 10 vilket kändes ganska jobbigt.... men vi vann matchen och jag lyckades sättan en trea:D(stolt).
nu ska i alla fall amanda hit och så ska vi åka in till stan en sväng för jag verkligen måste köpa en ny mascara!

hoppas ni inte blivit uttråkade av mitt långa inlägg!:) //O.J

(blir ni jättearga på mig om jag inte lägger in nån bild?)


blueberry


tjeina! hos oi idag tryckte vi i oss blåbär! och fan, det lila höll ju i sig! jag är typ fortfarande lite blå om läpparna:P det var jag, tova och mandsi. på tal om mands ska jag nu berätta dagens nyhet! amanda den skiten la in en video på mig från typ fyran, där jag dansar till "i belive in mirecales" på facebook! och inte idag så jag fick nån förvarning, utan igår kväll så massor han se!! så taskigt, jag typ sprang hem till oa när amanda kom fram med ett litet flin på läpparna och berättade det fruktansvärda. så nu har vi anpassat så bara vissa kan se videon, men ändå! usch, jag e så ful på den, fast jag måste ändå säga att jag var grym på att dansa, hahaha!
nu kommer emilio snart hit, och sen ska vi upp och möta mands, juls och hannis (haha, mina smeknamn) på videoheat och hyra skäckfilm!;D och sen ska vi till mands! det verkar väl som en bra plan?!:D

ha bra kväll allesammans!


jullebullen


haha!:)

byee // o.j


kossan olli

morr olli... idag så skulle jag vara med hanna,milis, julia och olli och efter skolan så stack jag ner till mitt skåp (hatar 20 när man är ensam) för att lämna in mina saker och jag känner att jag behöver gå på toa... så jag lämnar min jacka och väska utanför ifall någon av mina vänner skulle undra vart jag var.... så när jag kommer ut så går jag och letar efter olli och compani och vad hittar jag? jo nada ingen gris som är kvar för att vara med mig... INGEN(dumma >:(:::) så jag går hem och undrar vad mina s.k. vänner tog vägen!!

därför har jag hittat en liten hämd... inte så stor men

       HAHA

otroligt välvald
hihi

au revoir // olli A

modell

aloha! asså, jag har en super nyhet.. julia är en modell! vi fotade henne idag, och hon blev så sjukt bra!! asså julia, sök in på mikas eller nåt för shiit vad grymma bilder! haha, julia är min idol..x)
åh, idag har vart en så skön dag! få lektioner, och på SO:on fick oa hoppa in i vår klass och göra lite läxor, fast igentligen fick hon typ inte.. men det sket vi i! när vi kom ut satt det massa trevliga tjejer utanför och de blev helt galna och skutta omkring i korridoren som kaniner! okeej, lite jag också.:P sen blev det tillslut jag, hanna, emilia och julia som var kvar. vi gick ner till ica för jag och emilia var så otroligt sugna på juice! fast det slutade med en fruktsoda och choklad hehe.. vi satte oss på muren bakom smelivs i solskenet och samtalade hihi! och emilia och julia hade sina kameror med sig och fotade hejvilt! efter nån timme (ojoj) så gick hanna iväg till sitt utvecklingssamtal. under tiden började jag och milis upptäcka julias talang.. MODELL!! så nu har vi ca 1000 bilder på julia haha! men det togs allt några bilder på tigern emilia också:P sen vid 4 var det dags för mitt utvecklingsamtal så vi gick upp till skolan igen, men då hade hannis redan gått!:( samtalet gick bra, men huuuh, jag hatar det! när jag kom ut var julia och emilia kvar och två andra flickor hade anslutit sig till gänget! hanna schück och sofia! så då satt vi där.. i entrén.. tills klockan var 6... herregud vad gjorde vi egentligen?? alla lärare som gick förbi blev i alla fall glada att eleverna tycker om skolan så mycket att de är där på sin fritid haha!


smakprov:






bild på mig gjord av julia:)




kolla på facebook på
emilias  album på facebook och så få ni se fler bilder från dagen!:)

<3 O.J

dödstraff

tjeena! nu sitter jag och matilda här i skolan och skriver om dödstraff. så tråkigt.. fast anders är ju inte här så jag passade på att titta in på bloggen. uppsi, andres kommer! bye!

RENTJUUR

jag hoppas bea läser detta inlägg.. för det är endast hon som kan förstå min rubrik.. HAHA!
dagen har vart mycket trevligevligevligevlig..(?) när äntligen no-filmen stängdes av, precis innan jag somnade, bestämde jag mig för att vänta på oi som skulle sluta 20 minuter senare. jag följde med julia ner till 0 och var där med henne ett tag.. sen smög jag mig upp till 60 igen efter att jag hört att oa skulle prata med sin lärare om sitt omdöme. och mycket riktigt! där uppe satt hon och hade lagt på sin sammets-röst (förlåt oa!) och var i full gång med pratandet! jag satte mig vid bordet bakom så hon såg mig inte förän de var klara:) moahaha! seeen tog vi spårvagnen till mig, och hade planer på att göra ansiktsmasker. men icke, så långt kom vi aldrig.. vi gjorde väldigt goda nudlar och sen hamnade vi visst i soffan... och sen vid datorn... hoppsan så tiden gick fort! sen gick vi ner i källarn av nån ökänd anledning, och jag satte i gång att hänga lite tvätt efter mycket tjatande av dumma emilia. där stod jag i godan ro och hängde strumpor med oa bredvid mig när två händer läggs på våra axlar och nån ropar: - HOHOOO! jävlar vad vi skrek! och där stod lilla mads och såg belåten ut! ååh, jag ska allt ge igen!



ända bilden jag hitta på dig korvis!:)

JaJa Jag vet....

att jag inte har bloggat på en låååååångt tag men sorry jag orkar inte( vilken bloggar-anda där). Det har varit  "Olivia, komhit och plocka undan" och "Olivia har du läxor?"! Så man kan säga att jag har känt mig som askungen som snubblat till säng efter att ha plockat undan efter sina elaka styvsystrar(i det här fallet är jag schitzofren och tror att jag är både askungen och styvsystrarna) så jag undrar när kommer min drömprins?

men för att inte förlora mig själv i fantasier om gorgeous killar så måste jag beskriva min dag för er:
6:30 klockan från helvet ringer!!!(får man slå sönder sin klocka för att den ringer så jä*la tidigt)
14:50 jag och olli lämnar skolan för en tjugominuters promenad vid vattnet innan vi vände och gick hem till moi!
15:30 typ anländer vi till mig och äter...
15:45-17:00 vistelsen hemma hos mig urartar och olli och jag inleder ett pennkrig!! jag hade en sprit(?)penna och olli hade en sylvass svart penna och en grön markeringspenna.... alltså vann jag eftersom  min prickade bättre(olli och jag har båda blåmärken och andra "krigsskador").! när pennkriget är över inledes ett parfymkrig och OLLI den grisen använde sig av min mammas dyra parfymer från t.ex. BURBERRY (användning: spruta varsamt på huden...inte tokspruta i parfymkrig!!!!). hon sprutade så många olika parfymer att blandningen luktade BAJS!!!! najsig doft som fanns i min hall!!! Men sedan så urartade även detta krig till ett mousse och raklödder-krig! jag tog mousseflaskan och kladdade av det på ollis linne och hon blev så sur satt hon tog raklödder på min axel och mitt linne och sen sa hon: "haha olli du har *hosthost på din tröja"(jag tänker inte avslöja vad hosthost var men det var ollis tråkiga humor som kom på det!
17:00 jag städar och byter kläder medans olli tvättar håret och sen så gör jag det. Sedan så försvinner olli och jag hittar henne i min tv-soffa där hon ligger och vräker i sig digestive och kollar på tv....och när jag kommer frågar hon(gottegrisen)
-"oa, har du mer kakor?"
-"men olli, våra bullar i mikron då?" svarar jag(vi hade stoppat in bullar i mikron efter pennkriget)
då ser det ut som om det går upp ett ljus för henne och sen rusar hon iväg och kommer tillbaks med våra bullar...!

varför?
varför får du vara så perfekt när jag aldrig kommer vara nog för att få gå vid din sida?
varför får du finnas i min värld om jag inte kan vara hos dig?
varför retar du mig genom att finnas inom räckhåll?
olycklig kärlek svider
får mig att vilja skrika högt
får mig att kvida
så varför får jag inte veta om det någonsin kommer bli du + jag = Vi?

Av olivia A

o romeo, romeo
wherefore art thou Romeo
Deny thy father , and refuse thy name
Or, if thou wilt not, be but sworn my love
And i'll no longer be a Capulet

Ni får kalla mig galen men jag tycker detta är den finnaste "kärleksdikten" (snarare tragedi) som någonsin har funnits!
det är när Juliet säger till Romeo att hon älskar honom så mycket att hon kan säga ifrån sig sitt efternamn och neka sin familj....

vindar och vår
Julen känns som igår
ute är det tö
och ärligt...jag vill inte ha mer snö

au revoir


tjoooii

heej, nu har jag precis kommit hem från globen! det var riktigt kul, men till våran besvikelse fanns det inga gratisgrejer som förra året...:( vi verkligen proppade oss fulla då, haha! förut idag var jag ju i vaxholm med klassen och det var också roligt! förutom att jag nu har ett sår på näsen som typ växer med tiden, dumma killar i vår klass som kastar så jävla hårda snöbollar! inte kul alltså, inte kul:( nu är jag skittrött och vill bara sova. men våra kompisar som var med på melodifestivalen är fortfarande här, hoppas de inte sover över?!:S hoppas ni haft en riktigt trevlig dag haha!:D

puuussssaar O.J

fredagen den trettonde

ooh, är så lättad nu! min älskade kissemiss molly har inte varit hemma på några dagar, vilket har hänt flera gånger förut (hon e så jävla nyfiken av sig att hon går skitlångt bort) och jag har hela tiden haft känslan av att allt inte är rätt. jag kan bara inte slappna av när hon är borta så länge. och den här gången blev jag faktiskt riktigt orolig. men så idag kom hon lunkande som om inget hade hänt. nöjd, mätt och stinkande av en lukt jag kände igen, nämligen våra grannars "host"! men det känns så bra att hon är hemma, en sten har lättat från mitt bröst:) (eller vad man säger) nu ligger hon och myser i soffan, aaah! idag har jag vart med oi, vi var uppe och ropade på molly på alviksvägen, efter att jossan tyckts sig se henne där. det skulle igentligen blivit nåt med freddie, hanna och mands ikväll också, men det ständigt vanliga problemet inträffade ju självklart. vem ska vi va hos? ingen frivillig? nähä, det var ju tråkigt. aa det var det.. mm.... det är så det blir sorgligt nog. hehe.
åh, imorn ska det bli verry funny! förutom att jag måste gå upp klockan 8 (på en lördagmorgon, jag dööör). klassen ska i alla fall iväg till "fångarna på kastellet" haha! som fångarna på fortet, förutom att det är på vaxholm heh.. men det ska bli kul! sen imorn kväll ska jag, viggo och pappi se melodifestevalen i globen med pappas kompis och hennes barn! vet inte om det är så roligt igentligen, men det är alltid kul med livekonserter, om man nu kan kalla det det hihi!
jaja, här kommer lite bilder från veckan!

jag hoppas inte ni har tröttnat på min mobilkamera?:)


 julias söta små gerbiler! daim, mint och lakrits<3


haha


huhuhu vad hittar vi här?!


julia klagar alltid på att hon har ful profil, men det är INTE sant! eller hur??


aah, watch out!


...eeh, ja:)


asså visst är den här bilden cool? är riktigt stolt över mig själv!;D


sov så gott allesammanns! // O.J


twilight-nörd

just nu är jag väldigt glad!:) vet ni varför? jo, för att igår resarverade jag "så länge vi båda andas" på akademibokhandeln, och nu fick jag ett sms om att den kan hämtas ut idag!! WOHOO! så när oa segat klart, sticker vi in och hämtar ut den!
sen ska jag hjälpa henne med nån NO-uppfinning (?) japp. och så var det skola imorn igen.. aaah, boooooooring! men det är bara att uthärda. 



 haha, vet att denna bild hade absolut ingenting med det här inlägget att göra, men men!


see ya!  // O.J


                        * * *

               
vänta! nu kom jag på en lite mer passande bild!:D



så smart jag är


kväll hos sofia

halo! här ligger jag och latar mig i soffan..:) ikväll har jag vart på tjejmiddag hos soffan!( oj, haha, soffan soffan) vi hade så jävla kul!! det var 6 från vår klass + emilia, emma, lina, charlotte, andrea.. jag tror det var alla! efter middan gick vi in i vardagsrummet, släckte lamporna och dansade gärnet! haha, svettigt värre! men mycket roligt! sen typ däckade alla lite var stans i rummet :P vid kvart över 11 ungefär, kom jossan pappa och hämtade mig, milis och jossan. jag och emilia gick av i alvik!
imorn vid 2 är det match i åkeshov, så jag kan sova läänge!
kanske lägger in lite suddiga bilder imorn..

good night my friends! <3 O.J

here comes the sun(=oa)

jag har ju bloggtorka så vad gör jag här..? jag kände att nu måste jag skriva ett inlägg! så jag tänker sukta alla(inklusive mig) med att skriva om någon som vi alla nog vill ha just nu.....just det SOMMAR!!!!!!! tänk er själva på en härlig strand, att bara kunna ligga och lata sig i solen utan att behöva oroa sig för prov och läxor. att hoppa i vattnet och simma runt lite i det härligt ljumna vattnet och sen stiga upp och känna att ja sommaren är här! cykla runt lite överallt eller varför inte ta en glass? sena sommarkvällar då himlen är fortfarande är ljusblå och det är härligt svalt....ååå vad jag längtar så här är några bedrövliga "förra årets sommar" bilder att skratta åt

tha cookie monster returns....help us

ooh gud att jag har varit så brun!!



tjolahopp tjolahej
förgätmigej(hur det nu stavas)

ciao

bloggtorka

och åter bloggtorka. ledsen. ooooooorkar bara inte:P och inga bilder har jag heller.. sorgligt

RSS 2.0